Fit door gezond eten
 

 

(Weer) fit door gezond eten!

Steeds meer mensen voelen zich vaak futloos en moe, hebben hoofdpijn, stijve of pijnlijke spieren of gewrichten, zitten niet lekker in hun vel, of zijn chronisch ziek.
Wat veel mensen niet weten, is dat dit in de meeste gevallen wordt veroorzaakt door een verstoorde zuur-base balans in ons lichaam. Veel onderzoekers hebben dit wetenschappelijk aangetoond.

De zuurgraad (pH-waarde) van ons bloed is 7,36. Een gelijkmatige zuurgraad is ontzettend belangrijk om alle chemische processen in ons lichaam goed te laten verlopen. Ons lichaam doet er dus dan ook alles aan om de zuurgraad stabiel te houden. Het teveel aan zuren wordt normaal door het lichaam afgevoerd via de longen, de nieren (mits je voldoende water drinkt), en door zweten via de huid en de lymfe.

Maar door o.a. milieuvervuiling, overmatig gebruik van kunstmest, pesticiden, stress, tijdgebrek, smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, groeihormonen en vooral verslechterde eetgewoonten (te veel vlees, vet en suiker, te weinig groente en fruit) is deze balans totaal verstoord.

Hierdoor lijden veel mensen aan verzuringziekten, zoals botontkalking, diabetes, hart- en vaatziekten, infectieziekten, stofwisselingsproblemen, een slecht functionerend immuunsysteem, eczeem, overgewicht, hoofdpijn, migraine, slaapstoornissen, obstipatie, cariës, huidproblemen, artrose, artritis, jicht, RSI, fibromyalgie, hypoglykemie, burnout, depressie, kanker, maagdarmproblemen, Multiple Sclerose, Ziekte van Alzheimer, epilepsie, ME en het Chronisch Vermoeidheidssyndroom.

Je bent wat je eet!

Iedere cel in je lichaam is opgebouwd uit wat je daarvoor hebt gegeten.
Door simpelweg te kiezen voor de juiste (base-vormende) voeding kun je het zuur-base-evenwicht in je lichaam herstellen, wat de mogelijkheid geeft klachten te verminderen en ziekten te genezen.

Wil je ook gezond oud worden? Begin dan vandaag nog met gezond eten! Je zult snel resultaat merken!

 

Op korte termijn:
- algehele verbeterde gezondheid
- meer energie
- verbeterde psychische balans, beter concentratievermogen
- verbeterde bloedcirculatie (minder migraine, en vermindering koude handen/voeten)

Op de lange termijn:
- versterken immuunsysteem
- soepele en pijnvrije spieren en gewrichten
- bereiken van je ideaal-gewicht
- afremming botontkalking
- mooiere huid, haren en nagels
- beter doorbloed tandvlees, het voorkomen van cariës
- snellere genezing na bijv. operatie
- en het belangrijkste: het voorkomen van gezondheidsstoornissen!

 


WWW Deze website